Jaarlijks verlof

Beste klanten, wegens jaarlijks verlof zijn wij gesloten van 27 juli tot en met 13 augustus. Vrijdag 14 augustus staan wij terug voor u klaar

Restaurant Poortgebouw

Het statige Poortgebouw, het prachtige kasteel  d’Aspremont-Lynden , het pittoreske Oud-Rekem zorgen steeds voor een wonderlijk feest. U laat ons weten in welke sfeer u uw gasten wil ontvangen. Vervolgens zorgen wij voor een verbazend decor en creatieve aankleding van onze zalen..

A la carte menuDranken menu

Cadeaubonnen

Het ideale cadeau… mooi om te geven, lekker om te krijgen! Schenk hier je cadeaubon met een bedrag naar keuze (min. €25,00) en maak een keuze uit de gewenste verpakking. #steunlokalehoreca

Verpakking 1

Inbegrepen

Verpakking 2

Suppl. € 15,00

Verpakking 3

Suppl. € 20,00

Verpakking 4

Suppl. € 30,00

Onze Chefs

In het Poortgebouw wordt u in de watten gelegd door onze keukenbrigade. Jeroen Savelkouls en Bjorn Tuk weten van elk gerecht een culinair feest maken. Hun gerechten zijn eenvoudig maar verfijnd, waarbij steeds drie smaken de hoofdrol spelen. Door middel van de seizoenen laten zij zich inspireren waardoor ze een eigen twist kunnen geven aan bestaande gerechten. Hun stijl heeft een mediterrane invloed en soms een oosterse toets.

Onvergetelijke Momenten

Voor meer info kan u steeds contact opnemen of onze brochure aanvragen. Wij willen u ook graag ontvangen voor een persoonlijk gesprek. Zo kan u kennismaken met onze accommodatie en service.

Onze Feesten

Elk feest is persoonlijk en uniek. Wij luisteren naar uw specifieke wensen en delen graag onze ervaring met u. Zo hoeft u zich geen verdere zorgen te maken over organisatorische zaken. Wij kunnen alles regelen vanaf de uitnodiging tot de bloemschikking. Het enige wat u nog moet doen is genieten op de dag van uw feest!

Uitgelichte Menu

Tartaar van Zalm

wasabi / norivel / pompoenolie

Kwartelbout

pastinaak / bundelzwammen

Hertfilet

rodewijnsaus / knolselderij / vijg / amandelkroketje

Tarte Tatin

creme anglaise / caramelijs

zaterdag 17 oktoberMenu inclusief toe amuses, exclusief dranken 49,00 € pp
A la carte menuDranken menu

Follow us on Instagram