Jaarlijks verlof

Beste klanten, wegens jaarlijks verlof zijn wij gesloten van 1 januari tot en met 16 januari.

Restaurant Poortgebouw

Het statige Poortgebouw, het prachtige kasteel  d’Aspremont-Lynden , het pittoreske Oud-Rekem zorgen steeds voor een wonderlijk feest. U laat ons weten in welke sfeer u uw gasten wil ontvangen. Vervolgens zorgen wij voor een verbazend decor en creatieve aankleding van onze zalen..

A la carte menuDranken menu

Nieuw! Giftshop

Heb je een tof cadeau nodig of wil je iemand eens verrassen met iets echt leuk ? Spring dan zeker eens binnen in onze cadeaushop. Open van vrijdag tot zondag van 13h00 tot 22h00

Cadeau 1

Ijsemmer incl leuke gadgets, fles wijn, een bon voor 2 personen zondagslunch incl glas bubbels

€ 98,00

Cadeau 2

Ijsemmer incl leuke gadgets, fles Le Couchon Prestige, een bon voor 2 personen 4-gangenmenu

Suppl. € 160,00

Cadeau 3

Houten krat incl leuke gadgets, fles bubbels, fles wijn,  een bon voor 2 personen 4-gangenmenu

Suppl. € 180,00

Onze Chefs

In het Poortgebouw wordt u in de watten gelegd door onze keukenbrigade. Jeroen Savelkouls en Bjorn Tuk weten van elk gerecht een culinair feest maken. Hun gerechten zijn eenvoudig maar verfijnd, waarbij steeds drie smaken de hoofdrol spelen. Door middel van de seizoenen laten zij zich inspireren waardoor ze een eigen twist kunnen geven aan bestaande gerechten. Hun stijl heeft een mediterrane invloed en soms een oosterse toets.

Onvergetelijke Momenten

Voor meer info kan u steeds contact opnemen of onze brochure aanvragen. Wij willen u ook graag ontvangen voor een persoonlijk gesprek. Zo kan u kennismaken met onze accommodatie en service.

Onze Feesten

Elk feest is persoonlijk en uniek. Wij luisteren naar uw specifieke wensen en delen graag onze ervaring met u. Zo hoeft u zich geen verdere zorgen te maken over organisatorische zaken. Wij kunnen alles regelen vanaf de uitnodiging tot de bloemschikking. Het enige wat u nog moet doen is genieten op de dag van uw feest!

Upcoming Event

Aperitief

Sharing bites and bubbles

Voorgerecht

3 bereidingen van zalmofVitello tonato

Tussengerecht

Ravioli van kreeft en gamba

Hoofdgerecht

Chateaubriand met truffelsaus

Dessert

Sharing dessert

Vrijdag 11/02: 59,00 euro - aanvang 19uZaterdag 12/02: 120,00 euro all-in - live muziek - aanvang 18u30 tot 23u00Zondag 13/02: 59,00 euro - aanvang 19uMaandag 14/02: 59,00 euro - aanvang 19u

Aperitief

Sharing bites en bubbles

Trio van zalm

met zoetzure structuren

Limburg Livarvarken

met natuurjus en champignon

Dessert

true romance style

Zondag 13 februari: Valentijn lunch aan 35,00 euro p.p.

Follow us on Instagram