Jaarlijks verlof

Beste klanten, wegens jaarlijks verlof zijn wij gesloten van 16 januari tot en met 31 januari. Zaterdag 1 februari staan wij terug voor u klaar

Restaurant Poortgebouw

Het statige Poortgebouw, het prachtige kasteel  d’Aspremont-Lynden , het pittoreske Oud-Rekem zorgen steeds voor een wonderlijk feest. U laat ons weten in welke sfeer u uw gasten wil ontvangen. Vervolgens zorgen wij voor een verbazend decor en creatieve aankleding van onze zalen.. We zijn onlangs gefeatured  in “Het Laatste Nieuws” en “Marie Claire” in hun top 10 trouwlocaties in België.

Lees meer

Onze Chefs

In het Poortgebouw wordt u in de watten gelegd door onze keukenbrigade. Jeroen Savelkouls en Bjorn Tuk weten van elk gerecht een culinair feest maken. Hun gerechten zijn eenvoudig maar verfijnd, waarbij steeds drie smaken de hoofdrol spelen. Door middel van de seizoenen laten zij zich inspireren waardoor ze een eigen twist kunnen geven aan bestaande gerechten. Hun stijl heeft een mediterrane invloed en soms een oosterse toets.

Onvergetelijke Momenten

Voor meer info kan u steeds contact opnemen of onze brochure aanvragen. Wij willen u ook graag ontvangen voor een persoonlijk gesprek. Zo kan u kennismaken met onze accommodatie en service.

Onze Feesten

Elk feest is persoonlijk en uniek. Wij luisteren naar uw specifieke wensen en delen graag onze ervaring met u. Zo hoeft u zich geen verdere zorgen te maken over organisatorische zaken. Wij kunnen alles regelen vanaf de uitnodiging tot de bloemschikking. Het enige wat u nog moet doen is genieten op de dag van uw feest!

Uitgelichte Menu's

Voorgerecht

Steak tartaar "à la martino"

Tussengerecht

Gebakken Nobashi garnaal - Oosterse bouillon

Hoofdgerecht

Kalfshaas - truffeltapenade - pommes dauphine

Dessert

Carpaccio van ananas - structuren van citroen en yuzu - sorbet - witte chocolademousse

11 en 12 april 2020
Menu excl dranken: 59,00 € p.p.
*sterke dranken niet inbegrepen
 

Voorgerecht

Duo van tonijncarpaccio en gamba
 

Tussengerecht

Ravioli van champignon/truffelsausje/zwezerik
 

Hoofdgerecht

Ossenhaas / saus van zwarte peper of
zeebaars / beurre blanc / brandade
 

Dessert

“Be my Valentine” dessert
 

Menu incl dranken tot en met dessert : 89,00 € p.p.
Menu excl dranken: 59,00 € p.p.
*sterke dranken niet inbegrepen
 

Follow us on Instagram