Uitgelichte Menu's

Hamachi Tonijn

met ganzenlever en eucalyptus

Lijn gevangen zeebaars

 met schelpdieren, krokante kappertjes & peterselie

Wildzwijnfilet

met spitskool, kweepeer & zilveruitjes

Bom van witte chocolade

met lychee, kruidenkrokantje & chocoladesaus

24 dec: Frank Galan liveall-in tot 00h30: €165,00Ontvangst om 19h00 25 dec : muziek Duo We twoAll in tot 17h30: €110,00Ontvangst om 12h00

Aperitieven

Bubbels en  gin bar

Walking voorgerechtjes

met oesters, gamba en kreeft

Kabeljauwhaas

met mie de pain, parelcouscous & saffraansaus

Hert

met champignons, zuurkoolkroket, truffelaardappel & cognacsaus

Dessert

zoete hapjes

Vervolgens swingende dansparty met DJ Geert & late night snacks
 31 dec: All in tot 03h00: €155,00Ontvangst om 19:00

Carpaccio van hert

met rucola en pijnboompitten

Zalm

met zuurkool en herfstgarnituur

Gekonfijte eendenbout

met gebakken ganzenlever en noten

Gemarineerd herfstfruit

met een crumble en caramel ijs

€ 49,00 p.p.